fbpx

Trusă de prim ajutor

Pandemia COVID-19 a lovit neașteptat de tare/ de mult afacerile și ne confruntăm cu o situație complet nouă, care nu știm cât va dura. În acest context, este foarte important să începi să-ți optimizezi business-ul și să-l adaptezi la noul peisaj în mod corect, cât mai repede posibil. Motivul: nu este timp de pierdut, fiecare moment contează și poate defini parcursul afacerii tale, orice amânare poate însemna o nouă problemă care te pune în dificultate – iar asta e ultimul lucru de care ai nevoie. 

Indiferent că ești companie mică sau ai câteva sute angajați, pandemia COVID-19 te forțează să regândești modelul de business.

Ai facilități din partea statului pe care le poți accesa.

Și noi te putem ajuta chiar acum să beneficiezi de ele cât mai repede posibil. 

Ne punem la dispoziție, pentru tine, toate resursele chiar și pentru momentul în care vrei să deschizi o nouă afacere și să te muți în mediul online. Sau dacă găsești o oportunitate și vrei să te asociezi cu cineva. 

Orice ai în plan, trebuie să iei decizii informat.

Te ajutăm să identifici cele mai bune rezolvări pentru afacerea ta, ca tu să-ți desfășori activitatea în siguranță. Consultanța noastră este gratuită pe tot parcursul procesului și îți suntem alături în toată această perioadă.

  1. Obtinere certificate de urgenta
  2. Registrul Comertului online
  3. Recuperare sume concedii medicale
  4. Magazin on-line ”la cheie”

Îți obținem certificatul pentru situația de urgență

Afacerea ta a fost afectată de pandemia COVID-19? Statul implementează constant facilități și măsuri care să te ajute să treci mai ușor peste această perioadă.

Certificatul pentru situația de urgență poate fi folosit pentru a obține amânări la plata chiriei, a utilităților, a impozitelor datorate către stat și în relațiile cu autoritățile publice sau private.

Știai că poți folosi certificatul pentru situația de urgență și ca punct de plecare pentru negocierile contractuale? Nu te costă nimic să-l ai.

Grăbește-te doar. Se emite doar pe perioada stării de urgență, dar este valabil tot anul. Am scris mai multe despre el AICI.

Înființează sau modifică o firmă sau PFA online, de oriunde ai fi

Starea de urgență nu înseamnă că operațiunile comerciale s-au blocat. Vrei să suspenzi activitatea PFA-ulu pentru a beneficia de indemnizație? Să înființezi o firmă nouă pentru a beneficia de creditele oferite de stat? Ai în plan să te asociezi cu cineva pentru o nouă afacere?

Facem totul 100% online pentru tine, oriunde ai fi.

Iar pentru că știm cât de important e să iei deciziile corect și informat, consultanța pe tot parcursul procesului este gratuită.

Recuperează de la stat sumele pentru concedii medicale

Ai angajați care au fost în concedii medicale și statul nu ți-a dat nici până acum înapoi banii la care ai dreptul?

Optimizează-ți procesul de cash-flow și cere sumele care ți se cuvin.

Avem o rată de 100% succes pentru București și llfov. Lasă-ne CUI-ul firmei tale mai jos și în 72 ore îți spunem ce sumă ai de recuperat.

Magazin online “la cheie”

Îți muți afacerea în online?

Trebuie să fii foarte atent la tot ce înseamnă aspecte juridice & securitate: termeni & condiții, prelucrarea datelor personale (GDPR), securitate, campanii on-line pe Facebook și Instagram, publicitate plătită.

Suntem specialiști în afaceri digitale și livrăm pachete complete pentru ca afacerea ta să fie în siguranță. 

0